skip to Main Content
info@wonderlust.com
Travelhacks: Het Geheim Van De Smart-inpak Methode.

Travelhacks: het geheim van de smart-inpak methode.

Last van een overvolle rugtas? Je bent aan het inpakken voor een journey maar weet niet wat wel en niet mee te nemen?
Ik heb voor jou een overzicht gemaakt van alle travel-packing hacks die ik door de jaren heen heb geleerd.

light-travel

Helemaal back to basic is het nieuwe zen. Ga eens na: wat heb je eigenlijk allemaal echt nodig?
Zo keek ik een paar jaar geleden mijn kamer rond. Ik had een nieuwe bank, een nieuwe tv, dikke geluidsinstallatie en vele frutsels aan de muur.
Ik werd overvallen door een intens gevoel van walging. Waarom had ik al deze spullen nodig? Wie was ik nou echt?
Mijn immense verzameling spullen, uit de krochten van de kapitalistische geest getrokken, of iets dat daaronder zwierf?

Declutter, my friend!

Mijn wezen, mijn zijnswezen, bleek verborgen te zijn onder een vuilnisbelt aan meuk. In dat moment maakte ik een simpele beslissing: Ik ben mijn eigendom niet.
Als je je travelbag gaat inpakken voor een reis, een mooie backpackreis of een road-trip, het maakt niet uit. Stel jezelf een enkele vraag: Wat hiervan heb ik nou ECHT nodig?
Maar hoe kies je dit precies?

Heb ik dit nodig?

Het is goed om echt alleen de essentials in te pakken. Zoek bijvoorbeeld ook naar multi-purpose gebruiksobjecten. je zult in de Zwitserse kou bijvoorbeeld je zwembroekje thuis kunnen laten. Pack for the occasion, but pack smart!
Er zijn op youtube veel inpak filmpjes te vinden. Op deze manier verzeker jij jezelf van het optimale ruimte-gebruik. Dezelfde spullen kunnen met een beetje organiseerwerk bijvoorbeeld al de helft van de ruimte innemen.

travelhacks: het grootste geheim

Het kan zo zijn dat je ergens staat, in de rimboe, en ineens een blikopener nodig hebt. Oh, die had je op het aanrecht laten liggen thuis! gelukkig zijn er ook vele andere mede reizigers. De beste tip die ik kan geven is vertrouw in de mens. Als jij iets niet hebt, kun je altijd om hulp vragen. Verbaas je er eens over hoe goed en behulpzaam de mens kan zijn, als je je medespeler begroet met menselijkheid en vriendelijkheid.

Back To Top