skip to Main Content
info@wonderlust.com
Top 5 Beste Reislocaties Voor Avonturiers In De Herfst

top 5 beste reislocaties voor avonturiers in de herfst

Hey! In dit eerste bericht wil ik je graag op de hoogte brengen van een paar reis-pareltjes die ik de afgelopen jaren heb bezocht.
Ik heb voor jou een top 5 met must-see places samengesteld.
Dit zijn de grootste geheimen die je als reiziger eigenlijk niet kunt missen!

1. Zuid-Spanje

Wil je nog even heerlijk nazomeren, en ben je het koude weer in Nederland nu al beu?
Dan is Zuid-Spanje echt iets voor jou! De Spaanse steden in het zuiden hebben van heel Spanje in deze periode de beste temperaturen. Een must see dus!

2. Ijsland.

Droom jij al jaren van het Noorderlicht? Het wordt gezegd dat Ijsland een van de grootste Europese pareltjes is.
Ben jij een ijskonijn, en heb je behoefte aan een magische tijd? Dan is een bezoek aan Ijsland voor jou zeker een aanrader.

3. Scandinavie.

Meer een outdoor-hiker? Scandinavie is het land voor jou! met de vele walking-trails, de prachtige ongerepte natuur en de inheemse bevolking van dit prachtige land, is Scandinavië een bestemming die je dit jaar niet mag missen.
Travel zal na je bezoek hier nooit meer hetzelfde zijn. Er wordt dan ook van Scandinavie gezegd dat een mens in een lifetime twee levens lijdt. Een leven voor een bezoek aan Scandinavië , en een leven na een bezoek aan Scandinavië.
Of je nou naar Noorwegen, Denemarken of Zwitserland gaat, je pad zal altijd mooi en vol wonderen zitten.

4. Malta

Blauwe stranden, luxe boten, mooie mensen. Malta is een dwergstaatje dat jij als avonturier op je lijst moet zetten! Er gaat niks boven deze prachtige eilandenreeks. Een mooie natuurgerichte bestemming. Verse vis eten in de havens, bezoeken brengen aan de blue-lagoon en the Blue grotto. Met Malta kun je niet fout gaan!

Slovenië

We sluiten onze lijst af met een verborgen schat. Slovenië is een land dat veel mensen over het hoofd zien als zij denken aan reizen. Daarom is dit land juist een dikke dikke aanrader. De natuur is hier ongerept, je vermijd de toeristenval en je bent ook nog eens in een van de mooiste landen van Europa! Wat wil je nou nog meer?

Back To Top